Bedre resultater med Growcamp

Bedre resultater med Growcamp

Det er en fantastisk tid på året lige nu, hvor haven bugner af gigantiske squash, sprøde bønner, kartofler, ærter, krydderurter, skønne frugter og bær. På Facebook vælter det ind med billederne af alt det, som folk får ud af deres have og det hele ser bare så skønt ud!

Det er bare knapt så skønt at se på, hvis ens egen høst har slået fejl. – Og det sker desværre tit, især hvis man er forholdsvis ny i haven.

I det danske klima kan være svært at få succes med havehøsten. Der er i hvert fald mange forhold, der helst skal spille sammen for at høsten bliver storslået: Haven må ikke være for udsat for vinden, der skal være sol nok, de spæde planter skal ikke rammes af kraftig slagregn eller af pludselig frost i april, de skal ikke spises af mosegrise, snegle eller insekter og endelig skal der være både næring og vand nok – men selvfølgelig ikke for meget.

Det er med andre ord lidt af et kunststykke at få succes med en have.

 

» Læs også: Sådan får du masser af grøntsager på et lille areal

 

Mange af de problemer, der opstår i haven, kender vi selv. Der var derfor, vi i sin tid udviklede GrowCampen. – Af ren og skær frustration over at se alle vores anstrengelser i haven blive til ingenting på grund af et pludseligt regnskyl eller en invasion af snegle.

En GrowCamp er derfor lavet sådan, at den helt målrettet beskytter mod de værste farer i de danske haver:

  • Plastfolien giver god varme og forlænger sæsonen
  • Nettet holder insekter ude og bryder regnen, så den altid falder blidt ned over planterne
  • Både plast og net giver planterne ly for vinden
  • Jorden er nem at udskifte og gøde, så den hele tiden er optimal til dyrkning
  • Der kan købes selvvandingsanlæg til din GrowCamp, så du ikke betyder hele tiden at holde øje med, om planterne er ved at tørre ud

 

Selvom det selvfølgelig stadig kræver lidt grønne fingre at få en gigantisk høst ind fra haven, så hjælper en GrowCamp dig altså rigtig godt på vej. Bestil din model her: