Hvorfor vælge en GrowCamp → Guide 2023

Hvorfor vælge en GrowCamp → Guide 2023

GrowCamp højbede 

En GrowCamp giver dig de optimale forhold for dine planter samt giver dig muligheden for at forlænge havesæsonen.  Desuden kommer en GrowCamp i mange størrelser og variationer og er derfor det oplagte valg, lige meget om du er indehaver af en kæmpe have eller en lille altan.

Sådan fungerer et GrowCamp højbed

Selve dit GrowCamp højbed kommer i flere forskellige materialer og størrelser, så du altid kan sammensætte det eller de bede, som vil fungere bedst til dit behov. Alle GrowCamps er desuden fremstillet med både kvalitet og design i højsædet. Dertil kan du få forskellige overdækninger til din GrowCamp, så du altid kan indrette dig efter lige præcis dine haveforhold og dine ønsker til dyrkning.
 
» Se en oversigt over alle vores overdækkede bede her

Et par eksempler på en GrowCamps anvendelsesmuligheder:

Brug en GrowCamp uden overdækning til hvis du ønsker at plante en række bærbuske, men har en dårlig jord. Højbedet gør, at du let kan jordforbedre samt, hvis du vælger højbedet på 50 cm., få buskene op i en god plukkehøjde. Dette kan være en fordel, hvis du har problemer med ryggen.

Brug en GrowCamp med netoverdækning til dine gulerødder og ærter. På den måde kan du holde fuglene væk fra dine lækre grøntsager.

Brug et GrowCamp tomatbed til dine tomater. Bedets højde gør det ideelt til tomaterne og muligheden for at kunne rulle plasten væk på ekstra varme dage, giver dig mulighed for at sikre de bedste vækstbetingelser for dine tomater – hver dag. Læs evt. mere om dyrkning af tomater her.

Brug et GrowCamp terassebed til enten terassen eller altanen. Det fylder ikke særligt meget, men giver alligevel plads til at dyrke krydderurter, salater, gulerødder, chili og måske nogle små tomatplanter.

Mulighederne er uendelige – kun fantasien sætter grænsen!

»Se en video her om alle dine muligheder med GrowCamp her.

Dine GrowCamp højbede kan også fås med vores unikke selvvandingssystem, GrowWater. Læs mere om det her.

En GrowCamp er også perfekt til din forspiring. Læs mere om forspiring her!