Historien om GrowCamp

Historien om GrowCamp

Vil du hører historien om hvorfor GrowCamp kom til verden?

De første spade stik

De to grundlægger af GrowCamp er det vi kalder rigtige haveelsker. Hver gang de får chancen for at komme i haven, så tager de den. De knokler løs i haven år efter år, hvor de ordner jorden, sår, planter, vander og nusser om haven generelt. Dog oplevede de gang på gang at de ikke fik det udbytte de ønskede sig.

Det kunne skyldes skadedyr, eller at vind og vejr havde stoppet væksten og efterladt små gnallinger af grøntsager. Der var med andre ord meget langt fra forestillingerne om den frodige køkkenhave og til den virkelighed de oplevede. Derfor tog de en beslutning om at det skulle ændres!

Så grundlæggerne gik i gang med nål, tråd, insektnet og store stykker vinduesfolie samt lidt jern, som de bukkede til bøjler. Så gik de i gang med at konstruere et overdækket bed, som kunne skåne deres grøntsager for skadedyr og andre trusler.

De afprøvede det i deres sommerhus, som ligger på et sted, hvor der er blæst og til tider kraftig regn. Og deres resultat var fantastisk! Det hjemmelavede bed skærmede både skadedyrene, hvilket betød at deres grøntsager var lækre og ikke fyldt med dyr. Derudover havde overdækningen skærmet for vind og den kraftige regn, hvilket betød deres grøntsager var større og mere saftige! De var ikke i tvivl – dette var perfekt og en god ide. Den prototype de lavede arbejdede de videre på og det er forudsætningen for de GrowCamps du kan købe hos os i dag.

Da den første GrowCamp kom på markedet, var det den eneste af sin slags – og den vandt mange priser for det innovative design. Siden er der kommet mange kopier til.

 

Nye ejer

I januar 2017 blev virksomheden købt af Arne Kristensen, som allerede drev virksomhederne AK Smede og Staldteknik, Plastplanker.dk og InGarden. Sidenhen kom hans nevø, Lasse Kristensen, med i virksomhederne og de driver i dag virksomhederne sammen. Virksomhederne er familiedreven med stort F. Mange af medarbejderne har en familie relation til de to ejer og det skaber en hel særlig passion for at få tingene klaret.

GrowCamp afdelingen består af to kvindelige familiemedlemmer, der klare den daglig drift, kundehåndtering, og pakning af varerne. De sidder klar til at besvare dit spørgsmål og pakke din ordre.

Vi glæder os til at betjene dig.