TUNNEL til overdækning af højbede

TUNNEL til overdækning af højbede

Overdækkede Højbede → Det har vi lavet

Hér hos GrowCamp er vi selv entusiastiske havemennesker, så vi ved, hvor meget det betyder for høsten, at ens planter og grøntsager får lov at vokse op under de bedst mulige betingelser. Derfor har vores højbede altid kunnet bestilles med overdækning, hvilket er en eksklusiv og lækker måde at beskytte dine grøntsager på.

Men nu har vi lanceret noget helt nyt: GrowTunnel.

Det er en simpel, let flytbar tunnelløsning, som du kan flytte fra bed til bed alt efter, hvor der er behov for ekstra beskyttelse.

GrowTunnel kommer med tre forskellige typer af overdækning:

  • Insektnet – beskytter mod gulerodsfluer, kålsommerfugle, ærteviklere, duer og andre fugle, kraftig vind eller hagl, katte, bolde og andet uønsket.
  • Plastoverdækning – giver drivhusmiljø. Nemt at åbne, når der bliver for varmt
  • Fuglenet – holder duer, solsorte, katte og andet væk fra grøntsagerne. Giver bier fri adgang.

Fordelen ved at vælge en GrowTunnel er først og fremmest, at den er let flytbar, samt er den har en noget lavere pris end den klassiske GrowCamp overbygning. Især for dig med en stor have kan det være en fordel.

At en GrowTunnel er let flytbar betyder også, at den er en optimal løsning til dig, der gerne vil forlænge havesæsonen eller måske endda vil være selvforsynende. Tunnelen kan nemlig flyttes lige derhen, hvor behovet er og kan enten bruges til at beskytte de helt små planter mod vind og kulde eller de store modne frugter mod fuglenes hærgen.

»» Du kan se priser og mere information om vores nye GrowTunnel overdækning her.