GrowCamp højbede fås også i træ!

GrowCamp højbede fås også i træ!

Højbede fra GrowCamp – med eller uden overbygning - fås også i sibirisk lærk.

GrowCamps højbede i træ er fremstillet af certificeret træ. Plankerne, der er 22 mm tykke, er fra træer, som vokser i Sibirien, hvor der er fastlandsklima og permafrost.  Derfor gror de langsomt og får en kraftig kerne med tæt struktur og høj vægtfylde. Store mængder naturligt harpiks og garvesyre bevirker, at træet har stor modstandskraft overfor svampeangreb og derfor lang holdbarhed. Selvfølgelig certificering sikrer, at træet har vokset i en skov, hvor der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er certificering en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og at de får ordentligt sikkerhedsudstyr og fornuftig løn. Enkelt og eksklusivt Højbedene leveres med matsort-lakerede aluminiums-stolper, som giver et enkelt og eksklusivt look. Stolperne er med kant, som skjuler træplankernes ender, og modvirker det indvendige pres fra jorden. Bedene, der er 120 cm i bredden, leveres i sektioner på 120 cm i længden. Hver sektion er forbundet på tværs med et rør, som forhindrer midterstolperne i at vige ud på grund af jordpresset indefra. Herover er hjørnestolpens udformning vist i snit. Bemærk kanterne, som skjuler og beskytter plankernes ender.  

Sektionerne består af basismodul og forlængermodul

Sektionerne måler 120 x 120 cm, så bedene kan blive 240 – 360 – 480 cm osv. i længden. Højden på plankerne er 15 cm. De leveres med forborede huller, som passer til stolperne, og der medfølger 4 bræddebolte i rustfrit stål med møtrik til hver planke. Stolperne – og dermed højbedene – kan leveres i følgende højder: 15 – 30 – 45  og 60 cm.

 

GrowCamp bede i træ findes også i altan- og terrassemodeller:

Herover er der vist bede med 1-2-3 og 4 planker. De fås i målene 120x62 - 90x44 - 44x44 cm. Der kan leveres overbygning i vægmodel til bede på 62 cm i bredden.