GrowCamp-haven

  1. Kom så FORÅR!

    Kom så FORÅR!

    Det er ikke lige sådan et vejr, vi gerne vil have her sidst i marts! Men trods lange perioder med frost, er der alligevel liv i persillen i GrowCampen, som har stået med plast-overdækning på hele vinteren. Et par...

  2. Lige inden vinter

    Lige inden vinter

    “Bedre sent end aldrig” gælder ikke altid. Men at sætte hvidløg en måneds tid for sent (i november), skal det nok gå. Så længe jorden ikke er hård af frost, er det intet problem....

  3. Kæmpe-kål og efterårshøst

    Kæmpe-kål og efterårshøst

    På trods af en kold sommer med alt for meget vand, er der masser at høste i GrowCamps have: Grønkålen her er 150 cm høj – MINDST. Den har stået og hygget sig sommeren over under...

  4. Stegt flæsk og PERSILLESOVS

    Stegt flæsk og PERSILLESOVS

    Stegt flæsk og persillesovs bliver det nok kun til få gange om året. Persillesovs kan heldigvis bruges til meget andet end flæsk. Og i vores familie er den meget populær – især hvis den er...

  5. Hvad skal vi have til aften?

    Hvad skal vi have til aften?

    Ja, i denne tid er der udfordringer til kokken. Der er alt for meget at vælge imellem. Og når vi snart skal afsted på ferie, vil vi gerne nå at spise af det hele. Her på bakken er der høstet:...

  6. Er der ÆRTER - ja, det er der!

    Er der ÆRTER - ja, det er der!

    Så er der endelig ærter! Ja, faktisk startede vi med at plukke de første små bælge for mere end 14 dage siden. Det er en dejlig tid, når små  slikmunde fortrækker havens grønt frem...