85 kg tomater

85 kg tomater

Dejlige hjemmelavede tomater dyrket på 120 x 120 cm!

Med GrowCamps tomatbed er det muligt at høste 85 kg tomater på bare 120 x 120 cm. Højden på bedet er 180 cm inkl. beholderen til jord og vand, som er 30 cm. Bedet kan placeres alle steder: direkte på jorden, på fliser eller terrasser.  

Plads til 180 liter vand!

Bedet kan leveres med undervanding. Det betyder, at du højst behøver at få naboen til at vande én gang hver anden uge, hvis du tager på ferie, når planterne trænger til allermest vand. I størstedelen af planternes levetid skal der kun vandes hver 3. – 4. uge.  

Planterne stortrives i GrowCamps tomatbed!

Vand

Der er altid vand til rådighed – og vel at mærke i den rigtige mængde. I ydersæsonnerne kan via justeringsanordning mindske vandstanden, så jorden ikke bliver for fugtig! Planter mistrives, hvis de får for meget vand.

Gødning

Der skal masser af gødning til, når man vil have mange tomater! Og ved at dosere flydende gødning korrekt de få gange, der skal vandes i en sæson, opnår man optimal trivsel.

Jord

Mange har erfaret at planterne mistrives og/eller tomaterne mangler smag, hvis der ikke er tilstrækkelig jord til at rødderne kan udvikles. I GrowCamps jordbeholder kan der være 180 liter jord. Det gør, at planterne bliver kraftige og giver masser af lækre og delikate tomater. Jorden behøver i øvrigt ikke skiftes hvert eneste år.

Varme

I en GrowCamp er det nemt at lufte ud. Plastoverdækningen er monteret med velcro og kan derfor åbnes vilkårligt. Når det er meget varmt, kan den helt afmonteres. I højsommeren kan man lade solsiden være halvt åben permanent. Så kan man roligt tage på weekend eller ferie.