Handelsbetingelser

VELKOMMEN
– til GrowCamps salgs- og leveringsbetingelser

Vi vil gøres vores bedste for, at det er så nemt og enkelt som muligt at handle i vores shop. Du er altid velkommen til at kontakte os på info@growcamp.dk, hvis der er noget, du er i tvivl om – vi hjælper gerne. Vi bestræber os på at besvare mails hurtigt! For hurtig betjening angiv venligst dit ordrenummer i mailen. Du er naturligvis også altid velkommen til at ringe: +45 23 93 45 16. Vores telefontid er fra 9.00 - 12.00 alle hverdage. 

Leveringstid

Vi afsender pakkerne indenfor 1-5 hverdage med dag-til-dag afhenting og levering af PostNord. I modsat fald vil du blive kontaktet. Ordrer leveres oftest med PostNord. Hvis du har specifikke ønsker vedr. leveringssted, så skriv det til os i “ordrebemærkninger”, inden du går til betaling.

Pakkeshop

Hvis du har valgt levering til en pakkeshop/pakkeboks, hvor der ikke er plads, vil din leverance blive omdirigeret til en nærliggende pakkeshop/pakkeboks.

Følg din pakke 

Når din ordre er pakket, modtager du en shipping confirmation via mail fra fragtfirmaet, hvori du finder et track & trace nummer. Du har herefter mulighed for at følge din pakke via track & trace fra pakken afsendes til den bliver leveret.

Forsinket levering

Hvis din levering er forsinket eller du har spørgsmål til selve leveringen beder vi dig kontakte PostNord direkte. 

Beskadiget levering 

Når du har modtaget pakken, bør du kontrollere varerne. Hvis pakkens emballage og indhold er beskadiget, skal du tage billeder af de beskadiget dele samt pakkens stand. Derefter skal du kontakte os og som service kontakter vi PostNord for dig og opretter en reklamation. Når sagen er afsluttet vil vi i samarbejde med dig finde den rette løsning. De beskadiget dele vil oftest blive erstattet og sendt til dig hurtigst muligt. 

Vi kan ikke holdes ansvarlige for hvordan PostNord håndter de afsendte pakker, men vil til enhver tid hjælpe med en evt. problemstilling.

Fragtbeløb

GrowCamps produkter leveres fragtfrit i Danmark ved ordre over DKK 4.000,– inkl. moms. For at opnå fri levering skal du afkrydse feltet “Gratis fragt”, inden du går til betaling.

Du er også velkommen til at afhente selv på vores lager. Adressen er: Mølleskovvej 4, Ilskov, 7451 Sunds. Afhentning skal ske efter aftale. Du skal forvente at vi bruger 2 dage på at gøre din forsendelse klar, men du er velkomment til at kontakte os, hvis det er noget der haster.

Ved ordre under kr. 4.000 opkræves fragt i forhold til ordrens samlede vægt. 

Ordrebekræftelse

Alle ordrer afgivet på hjemmesiden, bekræftes automatisk via e‐mail og du vil indenfor 24 timer på hverdage modtage en e‐mail fra os.

Betaling

Ordrer kan betales med betalings‐ eller kreditkort. GrowCamp ApS anvender betalingsgateway fra QuickPay. Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af TELLER. Alle kortdata sendes krypteret. Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, eller hvis du ønsker at reducere ordren, kan vi tilsvarende reducere din betaling til den nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje flere varer. Beløbet vil ikke blive trukket på din konto, før varen er afsendt.

Prisfejl

Hvis en pris åbenlyst er behæftet med fejl, og kunden rimeligvis burde havde indset dette, er GrowCamp ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

Returnering

Du har 30 dage fra den dag du modtager ordren til at returnere eventuelle varer. Du bedes kontakte os på vores mail (info@growcamp.dk), hvor du angiver dit ordrenummer, dit navn, dine kontooplysninger, hvilke vare det drejer sig om og begrundelsen for returneringen. Når vi har besvaret din mail og godkendt returneringen, skal du sende varerne i den originale emballage, uåbnet og ubrugt stand tilbage til os (på egen regning) med detaljerne: GrowCamp, Mølleskovvej 4, 7451 Sunds. Når vi har modtaget og tjekket varernes stand, returnerer vi pengene til dig.

Reklamation og garanti

Der ydes 2 års garanti mod fabrikationsfejl på alle produkter. Dog tages der forhold for slid på produkterne og de sager skal vurderes individuelt. GrowCamp ApS ombytter eller reparerer så vidt muligt defekte varer, men vi forbeholder os retten til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris. Udgiften til returforsendelser af denne type afholdes efter aftale af GrowCamp ApS.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, Adresse, Tlf. nr, og e-mailadresse.
Hvis kunden er en virksomhed eller offentlig institution har vi udover ovenstående brug for CVR-nr. og EAN-nr.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Vi vidergiver dit navn, adresse, tlf. nr og e-mail til fragtfirmaet, så varen kan leveres hos dig eller til det afhentningssted, du har valgt.

I nogle tilfælde vidergiver vi dine oplysninger til vores leverandør, hvis der er brug for de sender en varen direkte til dig. Det kan være i tilfælde af en reklamation. Der er også nogle varer der bliver sendt direkte fra leverandørens lager.
Vi vidergiver din mailadresse til Trustpilot med det formål at indsamle kundernes bedømmelser af vores webshop.
Personoplysningerne registreres hos AK Smede & Staldteknik ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data.

Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på www.growcamp.dk er den marketingansvarlige.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan fx. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@growcamp.dk

Læs vores persondatapolitik her

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til salgs-og marketingansvarlig for GrowCmap på info@growcamp.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr ”

Handelsbetingelserne er senest opdateret 14-01-2020.

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig som kunde og GrowCamp ApS (juridisk navn: AK Smede & Staldteknik ApS).

Adresse: Mølleskovvej 4 • Ilskov •  7451  Sunds • Tlf. +45 23 93 45 16

Mail: info@growcamp.dk

CVR‐nr.: 36 93 58 47