Velkommen til vores lille univers

Velkommen til vores lille univers

Bag Berg's Fairytale Garden finder du Kåre og Janus, og det er os der har skabt denne lille selvforsynende oase.

Vi arbejder ud fra en tankegang om at selvforsyning skal være sjovt, smukt og farverigt. Vi prøver at være selvforsynende på så mange forskellige ting som muligt. Så lige nu er vi selvforsynende med de smukkeste farvede hønseæg som efterhånden er blevet verdenskendte, kylling, grønsager, citrusfrugter, frugt, bær, rodfrugter, blomster m.m. Så lige nu består haven af 9 forskellige hønsegårde, 2 skærehaver i mønstre og en stor køkkenhave have også i et flot mønster, 6 fantastisk Growcamps som vi dyrker en masse forskellige ting i. En masse frugttræer, bærbuske, 2 snart 3 drivhuse og en udestue som vi bruger til alt fra plantesalg, julestue, hygge, planteopbevaring og meget mere.

Vi arbejder meget med farverige afgrøder og særligt tomater i alverdens farver elsker vi! Og igennem maden, blomsterne og selvforsyningen prøver vi at inspirere andre til at prøve at dyrke flere ting i haverne selv. Det gør vi blandt andet ved at vise at en selvforsynings og en produktionshave kan være lige så smuk som den flotteste prydhave.

For mange har vi fornemmet at det er det der holder mange fra at produktion i haven, da de er bange for at det vil ødelægge skønheden i haven. Men det er så her vi vil vise at de ting sagtens kan kombineres. Og særligt her, kan Growcamps jo virkelig noget da de både er flotte, effektive og sikrer din høst med minimal indsats.